Szolgáltatásaink
Széchenyi Pihenő Kártya
Széchenyi Pihenő Kártya
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Vendégeinknek kirándulás szervezés Erdélybe
Hírlevél
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön legújabb híreinkről, akcióinkról!

Most végre megtudod, miért olyan népszerű nyaralási célpont Hajdúszoboszló!

Nem tudod még hová menj nyaralni az idén? Hol van még a nyaralás, hisz a korhadt karácsonyfa még csak most került a „rendeltetési helyére”. Pedig észre sem veszed, és hamarosan már az időben történő helyfoglalás problémájával kell foglalkoznod. Ha idén kiszakadnál a Horvátország – Balaton – Görögország háromszögből, akkor válassz egy olyan célpontot, amit talán még nem is vettél számításba; mégis egy tartalmas, élményekben gazdag nyaralását köszönhetsz majd neki. 5 döntő érv Hajdúszoboszló mellett, ha a pihenés a célod. Kár volna kihagyni!

„Hová mentek nyaralni?” kérdésre válaszként sok magyar azonnal rávágja a Balatont vagy Horvátországot. Évről évre útra kel a fél ország dél felé, gyakran a zsúfoltságot és is vállalva az utakon, hisz a luxusigényeket kielégítő körülményektől a szerényebb üdülési lehetőségekig széles skálán mozog a választék.

Az itthoni üdülési helyszíneket pedig alulértékelt nyaralási célpontként könyvelik el, pedig szinte nincs olyan élmény odaát, ami ne lenne meg idehaza.

Ha nem láttad még a Hortobágyot vagy ha nem jártál még Hajdúszoboszlón; nem is tudod, mennyi egyedi élményt biztosít a számotokra különleges programjaival!

5 döntő érv Hajdúszoboszló mellett, amiért idén érdemes mellette döntened

  • Mediterrán hangulattal vár benneteket!

A kellemes mediterrán hangulat, a víz közelsége, a kulturális örökségek, a barátságos vendéglátók, a gasztronómiai élmények és jóféle vörösborok minden évben a horvát tengerpart felé vonzanak. Pedig mindezt hazánkban is megkaphatod. Egy kis mediterrán kiruccanáshoz nem kell átlépned a határt. Magyar földön is találsz mediterrán körülményeket, méghozzá Hajdúszoboszlón! Egy mediterrán város nyüzsgő hangulata vár titeket a varázslatos egyedi tengerparti hangulatával, termálfürdőjével, a kulturális örökségével és rengeteg programlehetőséggel.

  • Olcsó nyaralási célpont

A magyar tenger már évek óta nem a magyarok pénztárcájához igazítja az árakat, de a víz közelsége nem csak itt nyújthat csodás élményeket. Hajdúszoboszlón sem kell feltétlenül szállodában aludni, hiszen apartmanok közül is válogathattok. Az Aranyapartman a tágasabb szobákat, a tágasabb életteret és a nagyobb csöndet biztosítja nektek; jóval olcsóbb árakon, mint egy szálloda. Kényelmes, tágas és jól felszerelt apartmanunk légkondicionálással és ingyenes WIFI-s Internettel is rendelkezik.  Ideális célpont lehet mindazoknak, akik nem szándékoznak túl sokat költeni a nyaralás során.

  • Kiváló a közlekedés

Apartmanunk megközelíthetősége vonattal és autóval is kiváló. Hajdúszoboszlón megáll minden gyorsvonat, hat InterCity – járat és két nemzetközi vonat is. Közvetlen vasúti összeköttetés a nyári időszakban a magyar tenger felől érkezőknek is biztosítja a kényelmes utazását. Az autópályán is rövid időn belül a célállomáson találjátok magatokat!

  • Változatos helyszínek, színes programok és élmények várnak

Az Aqua-Palace élményfürdő, Európa legnagyobb fürdőkomplexuma 2010 márciusa óta egész évben várja a látogatókat, fürdőzéssel és sportlehetőségekkel. Apartmanunktól mintegy 30km távolságra fekvő Hortobágyi Nemzeti Parkhoz gyorsan és egyszerűen eljuthattok egy igazi kalandtúrára, hisz a Hortobágy korántsem nevezhető unalmas helynek! Vonattal utazás halastavi környezetben, alkonytúra, madárreptetés és egy igazi szafari- mindez a Hortobágy jóvoltából.

  • Gyerekkel nyaraltok? Hajdúszoboszló tuti célpont a számotokra!

Ha „élmény a gyereknek”, és élmény a „szülőknek” elv követői vagytok, akkor Hajdúszoboszló kitűnő választás a számotokra. Ha utaztál már hosszabb útra a hátsó ülésen rendetlenkedő gyerekkel, akkor tudod, hogy az utazás órákban mért száma igenis döntő tényező tud lenni az úti cél választásánál.

Ha olyan helyre vágytok, ahol a család minden tagja a „családbarát lehetőségeknek” köszönhetően jól érzi magát, Hajdúszoboszló kitűnő választás.

Milyen családbarát programokkal vár benneteket Hajdúszoboszló?

Több napos rendezvények, népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, gyermekszínház-előadások, kézműves és kreatív gyermekfoglalkozások és élménydús és kalandokban gazdag programsorozatok. A hajdúszoboszlói élményfürdő gyermek-pihenő- és szoptató helyiségekkel, pelenkázó helyiségekkel és játszóházzal vár benneteket. A családbarát szállásformát nyújtó apartmanunk pedig biztosítja számotokra az otthon kényelmét.

Apartmanunk – Hajdúszoboszló központjában, a gyógyfürdő bejáratától 400 méterre – biztosítja a családbarát szállásformát; ahol a 2 személyes Studiótól a 6 személyes luxus apartmanig többféle szálláslehetőség vár benneteket.

Az Aquapark kihagyhatatlan csúszdaparadicsoma, Hajdúszoboszló tengerparti hangulata; a családi élményfürdő vizes kalandjai, és a kulturális programok méltón szállnak ringbe a „sláger nyaralási helyszínekkel”. Ráadásul itt egészen biztosan megértik az általad beszélt nyelvet! Idén se hagyd az utolsó pillanatra a foglalást!